در 6 ماهه نخست 1403 چند نفر موفق به کسب مهارتهای لازم برای جذب در بازار کار شدند؟
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار کرد: در حدود ۹۱ هزار و ۳۰۵ نفر طی۶ ماه نخست سال 1403 موفق به کسب مهارتهای مورد نیاز در حوزه صنایع، اصناف و اتحادیهها شدند.
غلامحسین محمدی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در گفتوگویی با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط واقعی کار از جمله برنامههای سازمان در راستای اشتغال پذیری و پایداری اشتغال محسوب می شود اظهار کرد: براین اساس و طبق تجربه و مطالعات صورت گرفته بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار است.
وی در این راستا تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد آموزشهای مهارتی ارائه شده از طریق سازمان فنی و حرفهای به صورت تئوری و ۷۰ درصد آموزشها به صورت عملی است.
محمدی ادامه داد: براین اساس افراد در طرح آموزش در محیط واقعی کار به واحدهای کارگاهی معرفی شده و تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی قرار میگیرند و طبق آمار بیش از ۵۸ درصد این افراد جذب بازار کار میشوند.
معاون وزیر کار با اشاره به نقش مهم اصناف در آموزش مستقیم محیط واقعی کار گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای، آموزش و ارتقاء مهارت نیروی کار در مراکز جوار و بین کارگاهی را پیگیری میکند.
وی افزود: طبق گزارشهای منتشر شده در حدود ۹۱ هزار و ۳۰۵ نفر طی۶ ماه نخست سال 1403 موفق به کسب مهارتهای مورد نیاز در حوزه صنایع، اصناف و اتحادیهها شدند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای همچنین ادامه داد: افراد به عنوان کارجویان آینده باید بتوانند با خلق موقعیتهای جدید در راستای فرصتهای اشتغال، مهارتهای مورد نیاز شغلهای جدید را کسب کنند و از این طریق فرصت اشتغال خود در آینده را افزایش دهند.
گفتنی است، در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد متقاضیان مهارت آموزی و مراجعه کنندگان به مراکز فنی و حرفهای را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند.